Springdrops handgeschilderde fotoachtergronden
Bestel een Springdrops fotoachtergrond

Bestel een Springdrops fotoachtergrond

Springsdrops unieke hand geschilderde achtergronden
Springdrops fotoachtergronden worden op bestelling gemaakt, in elke maat, stijl en kleur. Soms hebben wij ook kant-en-klare achtergronden beschikbaar.

We hebben hoge kwaliteit basis canvas op voorraad in de maten 190cm, 160cm en 110cm (breedtes). 160cm x 250cm is een betaalbare afmeting voor full body shoots. De smallere achtergronden zijn perfect voor portretten, productfotografie en om te combineren met andere achtergronden. Andere afmetingen zijn leverbaar op bestelling.

 

Stijl
Onze achtergronden worden met de hand geschilderd met een combinatie van verfsoorten en technieken. Onze meeste populaire stijlen zijn

  • Classic
  • Minimalist
  • Industrial

Deze termen vindt u terug in ons achtergrond voorbeelden overzicht. Voor elke stijl gebruiken wij een combinatie van kleuren en technieken om een unieke achtergrond te realiseren. Van subtiel tot uitgesproken.

Omkeerbare achtergronden
Op verzoek kunnen we achtergronden omkeerbaar maken. De achterzijde van uw achtergrond is dezelfde kleur als de voorkant, maar met een ruwer uiterlijk.

Prijzen
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten

  • 190cm x 275cm: 225 Euro
  • 160cm x 250cm: 195 Euro
  • 110cm x 160cm: 125 Euro
  • Other sizes on request

Meer dan één achtergrond nodig?
Wij bieden 10% korting als u twee of meer achtergronden tegelijk bestelt.

Voorraad
Voor prijzen van beschikbare kant-en-klare canvas achtergronden: stock backdrops.

Wat u moet weten
Springdrops fotoachtergronden zijn met de hand geschilderd op hoge kwaliteit stevig canvas. Geen van onze achtergronden is exact hetzelfde als een eerder gemaakte achtergrond. Het canvas is 100% katoen en een natuurproduct. Daarom is het mogelijk dat er imperfecties en vouwen zichtbaar zijn. De kleur van de achtergronden die op deze website te zien zijn kan afwijken afhankelijk van de omstandigheden waaronder de foto’s gemaakt zijn.

Op zoek naar inspiratie?
Bekijk ons overzicht van eerder gemaakte achtergronden en het werk van onze klanten.

Onze fotoachtergronden gebruiken voor uw shoot in onze studio?
Bekijk de mogelijkheden op onze studio pagina.

Klaar om te bestellen of wil u een offerte voor een in opdracht te maken achtergrond?
Geef de maat, kleur en stijl aan waarin u geinteresseerd bent. Wij nemen contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Adres- en contactinformatie: Contact